Helpen bij de Luchtoorlogdag

Challenge

oor de 4e keer gaat Stichting Ongeland in samenwerking met Museum Schokland de Luchtoorlogdag organiseren. Op zondag 2 juni 2019 zal vanaf 11.00 uur het terrein van Museum Schokland worden aangekleed door re-enactors, een militariamarkt, entertainment, kinderpuzzeltochten en nog veel meer.

Voor deze dag zoeken wij jongeren voor de kraam van Stichting Ongeland, om te zorgen dat er altijd iemand bij deze kraam staan. Bij moeilijke vragen kunnen ze snel iemand van het bestuur er even bij halen. Daarnaast zullen er op de kraam enkele boeken ter verkoop liggen. Als mensen interesse hebben moeten deze worden afgerekend. De praktijk leert dat dat er niet zo veel zijn.Kinderen kunnen bij de kraam ook vliegtuigjes maken van wasknijpers, en een speurtocht ophalen. Als de speurtocht klaar is, kunnen ze die weer inleveren, en krijgen de kinderen een aardigheidje.

Lijkt het jou leuk om in de geschiedenis te duiken? Meld je dan aan voor deze challenge!
  • Start: 2 juni
  • Duur challenge:  één dag (2 juni)
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 4 (ter waarde van max. €20)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je helpt mensen een leuke dag te bezorgen

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge