Helpen bij de Buitenspeeldag

Challenge

Op de buitenspeeldag in Lelystad is er dit jaar meer dan genoeg leuks te doen voor kinderen t/m 12 jaar. Bijvoorbeeld dansen, skaten, knutselen, stoepranden en oud Hollandse spelletjes spelen. Wil jij helpen om kinderen een leuke dag te bezorgen?

Kom meehelpen op woensdag 19 juni van 12:00 tot 18:30

Je kan meehelpen bij het begeleiden van het stoepranden of ondersteunen bij het skateplein (kinderen helpen bescherming aan te trekken, toezicht houden).

Het wordt een gezellige dag met veel buitenplezier.

  • Start: 19 juni
  • Duur challenge:  één dag
  • Max aantal deelnemers: 3
  • Max aantal Coins: 20 (ter waarde van maximaal €20,-)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je helpt bij een leuk event!

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops