Summer’s Cool Challenge

Challenge

Sportbedrijf Lelystad organiseert in samenwerking met verschillende partners en de gemeente Lelystad al jaren Summer’s Cool. Het is een vakantieweek voor jongens en meiden die niet op vakantie kunnen.

Summer’s Cool is wordt georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen, namelijk 7 tot en met 9 jaar, 10 tot en met 14 jaar en 15+. Op een leuke manier krijgen de deelnemers activiteiten voorgeschoteld, die te maken hebben met sport, kunst, cultuur of educatie.

Elk jaar is er dus een gevarieerd activiteitenprogramma waarbij wordt samengewerkt met lokale partners, zoals maatschappelijke instellingen en sportverenigingen.

Bij de jongste leeftijdsgroep is er ruimte om ervaring op te doen. Vind jij het leuk om bij te dragen aan een onvergetelijke week, meld je dan snel aan. Wij zoeken iemand die mee willen helpen met onderstaande taken;

  • Meefietsen naar locaties
  • Tafeldekken
  • Afwassen
  • Kinderen helpen
  • Assisteren tijdens activiteiten

Datum:                            week 33 (12 t/m 16 augustus)
Tijden challenge:           08.15 uur – 16.30 uur
Max. aantal challengers:     1
Bijzonderheden:            VOG vereist!
Max. aantal Coins:        Ter waarde van max. 100 euro

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert werken met kinderen

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge