Film- Theater voorstelling

Challenge

Sommige onderwerpen zijn best wel zwaar om over te praten. Zo ook eenzaamheid. Daar ga je het toch niet over hebben, ik heb vrienden zat. Maar het is helemaal niet zo gek om je soms alleen te voelen.

Vind jij theater, dans of film super tof óf heb je iets met het onderwerp eenzaamheid? Doe dan mee met deze Challenge en ga met een professionele organisatie een echte voorstelling in elkaar zetten over het onderwerp eenzaamheid. De voorstelling zal uiteindelijk worden opgevoerd in de Agora.

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  Tot aan januari
  • Max aantal deelnemers: 20

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • J e gaat aan de slag met jouw passie

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge