De Bewegen Challenge

Challenge

De een vindt het erg leuk, de ander heeft er een hekel aan; bewegen! Natuurlijk weet iedereen ondertussen dat het goed is om genoeg te bewegen, maar doen we het ook? Misschien beweeg je zelf te weinig en vind je het leuk om een manier te vinden waarbij je jezelf met jouw leeftijdsgenoten aan het bewegen krijgt, of vind je het leuk om te zorgen dat ouderen niet de hele dag achter de geraniums zitten maar juist gaan bewegen. Alles is mogelijk!

De bewegen challenge kan je zelf invullen; heb je een goed idee of zou je het gewoon erg leuk vinden om er over na te denken maar heb je nog geen precies idee, dan willen we graag van jou horen.

  • Start: zelf te bepalen
  • Duur challenge:  zelf te bepalen
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert jouw idee tot een echte oplossing te maken
  • Je gaat met anderen jongeren samen aan een project werken

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge