De Eenzaamheid Challenge

Challenge

Eenzaamheid is een groot thema waar iedereen wel eens mee te maken heeft; je hoort vaak in het nieuws dat ouderen eenzaam zijn en je kent vast zelf ook wel mensen bij jouw in de buurt of familie die eenzaam zijn. Ook jongeren voelen zich wel eens eenzaam en misschien voel je jezelf ook soms best eenzaam en zou je meer met vrienden willen doen of juist nieuwe vrienden maken.

De eenzaamheid challenge kan je zelf invullen; heb je een idee hoe je een bepaalde soort eenzaamheid een beetje minder kan maken of vind je het gewoon heel interessant om er over na te denken maar heb je nog geen precies idee. Voor deze challenge komen we dan graag in contact met jou om samen te bedenken wat er gedaan kan worden.

  • Start: zelf te bepalen
  • Duur challenge:  zelf te bepalen
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert jouw idee tot een echte oplossing te maken
  • Je gaat met anderen jongeren samen aan een project werken

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge