De Pesten Challenge

Challenge

Pesten, je hoopt er natuurlijk niet mee te maken te krijgen maar je ziet het waarschijnlijk wel eens gebeuren: in de klas op school, of ook wel eens op straat of bij je (sport)vereniging. Pesten gebeurt helaas nog steeds te veel en het heeft veel impact om degene die gepest wordt. Er wordt al veel tegen pesten gedaan maar heb jij een idee wat écht werkt? Waarmee je jouw vrienden of klasgenoten kunt helpen?

De pesten challenge is door jou zelf in te vullen. Vertel ons over jouw goede idee of vertel waarom jij graag zou willen nadenken over het onderwerp pesten. We horen graag van jou!

  • Start: zelf te bepalen
  • Duur challenge:  zelf te bepalen
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert jouw idee tot een echte oplossing te maken
  • Je gaat met anderen jongeren samen aan een project werken

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge