De Stad Challenge

Challenge

Ah Lelystad, de stad waarover iedereen ontzettend graag klaagt: er is te weinig te doen voor jongeren, er zijn te weinig leuke winkels, geen uitgaansplekken of hangplekken, en je weet er zelf vast nog wel een paar meer.

Maar, we wonen er wel. Ondertussen zijn er super veel mensen bezig om Lelystad op hun manier leuker te maken. Door onze challenges helpen wij jou deze projecten te ontdekken, zodat je mee kunt doen. Misschien zit jouw idee er niet bij, kom dan zelf met iets leuks en dan kijken wij samen hoe je het aan kunt pakken. Laat het ons weten!

  • Start: zelf te bepalen
  • Duur challenge:  zelf te bepalen
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert jouw idee tot een echte oplossing te maken
  • Je gaat met anderen jongeren samen aan een project werken

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge