Dive the City 2019

Challenge

In november 2019 zal Dive the City voor de 4e keer plaatsvinden. Deze dag wordt georganiseerd door de Petruskerk, ‘t Lichtschip, Het Anker en de Ontmoetingskerk. Zo’n 30 jongeren van deze kerken brengen een heel weekend met elkaar door en doen allerlei klussen voor maatschappelijke organisaties en mensen die een helpende hand kunnen gebruiken.

De vorige keer hebben de jongeren verschillende klussen gedaan, onder andere naar De Dierenweide om de schuur op te ruimen, naar de moestuin van Mila Romijn en een tuintje van een bewoner om die winterklaar te maken, naar De Groene Sluis om in te pakken en te helpen in het magazijn, naar de Bibliotheek om voor te lezen aan de allerkleinsten en naar Het Respijthuis om de tuin op te ruimen en te koken voor de gasten. Tussendoor gezamenlijk lunchen in de Open Haven en in de middag weer aan de slag.

De jongeren kwamen enthousiast terug van hun klussen. Ze kwamen bij diverse organisaties en ontmoetten nieuwe mensen en leerden wat b.v. het Respijthuis doet en wat een werk erbij komt kijken om de Dierenweide te runnen. Ook bleek het heel dankbaar werk te zijn om de tuin voor iemand winterklaar te maken.

Dit jaar zal er weer gekeken worden naar een leuke verzameling klussen.

De jongeren van editie 2018 hebben besloten hun coins te doneren aan twee maatschappelijke organisaties in Lelystad: Voedselbank de Koorenaar en Stichting M.I.L.A.

Wil jij een bijdrage leveren aan organisaties in Lelystad en nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je dan snel in!

  • Start: november 2019
  • Duur challenge:  2 dagen
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 4 (totaal ter waarde van €20,-)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je helpt een kind met taalontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge