Eetcafé

Challenge

Elke maandag komt er een groep bij elkaar in de Hanzeborg. Dit is niet zo maar een groep, dit zijn mensen vanuit Stichting Philadelphia met een licht verstandelijke beperking en jongeren. Zij gaan samen gezellig koken, tafel dekken en eten. Vind jij het leuk om samen met deze groep bezig te zijn? Meld je dan aan voor het eetcafé, elke maandag in de Hanzeborg, van 16.00 tot 18.30 uur.

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  Zo vaak je zou willen
  • Max aantal deelnemers: 4 per keer

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert omgaan met mensen met een lichte beperking

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge