Friendly Games Challenge

Challenge

Als gamer zit je vaak alleen te gamen: achter je computer, playstation of Xbox. Soms kan dat best wat eenzaam voelen, met zijn alle online maar toch alleen op je kamer. Voor deze challenge zijn wij op zoek naar de gamers die iedereen gaan samen brengen, zodat het nog leuker wordt om te gamen en nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde hobby.

Om samen te gaan gamen, wordt er een game dag georganiseerd voor jongeren van 12 tot 17 jaar. Er wordt nog druk nagedacht over wat we gaan doen tijdens dit event, wat voor spellen kunnen er gespeeld worden en op welke locatie? Vind je het leuk om mee te denken en helpen bij dit evenement, meld je dan aan voor deze challenge!

  • Start: zo snel mogelijk
  • Duur challenge:  zelf te bepalen
  • Max aantal deelnemers: 5
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert alles over het organiseren van een eigen event
  • Je gaat met anderen jongeren samen aan een project werken

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge