Halloweenfeest voor kinderen

Challenge

Stichting Hof organiseert op donderdag 24 oktober een Halloweenfeest voor kinderen van 7 tot 12 jaar oud. Het feest is van 19.00 tot 22.00/22.30 uur, waarbij je om 18.45 uur al verwacht wordt. Het feest wordt gehouden bij Buurtcentrum de Dukdalf. Het is natuurlijk leuk als je verkleed naar dit feest komt!

Wil jij Lelystadse kinderen een leuke Halloween bezorgen? Schrijf je dan snel in!

 

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert met verschillende kinderen omgaan

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge