De Kerst-Challenge!

Challenge

De pepernoten liggen alweer in de winkels en de Kerstbomen zijn onderweg. Voordat je het door hebt staan de feestdagen alweer voor de deur!

Voor veel mensen is Kerst een familiemoment. Lekker eten, cadeautjes, kletsen en lachen. Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Er zijn in Lelystad best veel mensen die eigenlijk helemaal niet zitten te wachten op al die gezelligheid, simpelweg omdat voor hen deze dagen helemaal niet zo feestelijk zijn.

Zou jij het leuk vinden om voor een ander de periode rond de feestdagen (toch) speciaal te maken? We zijn erg benieuwd hoe jij dat zou doen! Ga je voor een diner, een spelletjes-dag of misschien zelfs wel een voorstelling? Wellicht zelfs nog iets véél mooiers?! En voor wie zou jij dat willen organiseren?

Schrijf je snel in, dan gaan we de voorbereidingen vast starten.

Tot snel!

  • Start: oktober 2018
  • Duur challenge:  zelf in te vullen
  • Max aantal deelnemers: 25
  • Max aantal Coins: 20

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een Challenge ontvang je een beloning in de vorm van een Coin. Een Coin heeft een waarde van €4,50. Je ontvangt 1 Coin per uur met een maximum van €90 per Challenge. Deze zijn inwisselbaar in de webshop.

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert jouw idee daadwerkelijk uit te voeren

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops