Huis voor Taal Challenge

Challenge

Wil jij een ander helpen met digi en taalvaardigheden? Dan dagen wij jou graag uit om je in te zetten bij Huis voor Taal. Dit kan dagelijks in de bibliotheek tijdens de open inloop, ondersteunend bij een groep in de wijk of één op één als taalcoach. Je kunt ook na zelf de cursus Klik & Tik gevolgd te hebben, een ander helpen met het leren werken op de computer.

Maar je mag ook met ons sparren en gebruik maken van je eigen talenten, interesses en bedenk samen met ons creatieve ideeën om Lelystad digi en taalvaardiger te maken. Kijk voor meer informatie over Huis voor Taal op www.huisvoortaal.nl. Je kunt ons ook vinden in de FlevoMeer Bibliotheek in het Stadhuis op de eerste verdieping.

  • Start: februari 2019 en september 2019
  • Duur challenge:  4 maanden
  • Max aantal deelnemers: 6
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je helpt anderen met digi- en taalvaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge