Jongeren portretten: Film het!

Challenge

De gemeente en LelystadDoet willen 5 jongeren in beeld brengen, waarbij de jongeren zelf vertellen over het vrijwilligerswerk wat ze doen. Van zulke filmpjes kun jij ongetwijfeld iets tofs maken.

Een ander helpen is namelijk ontzettend leuk en dankbaar Iedereen die ‘iets’ voor een ander doet heeft een eigen verhaal. Juist dit unieke verhaal willen wij graag laten zien in de filmpjes. Hoe komt zo’n filmpje er precies uit te zien? Mag je zelf invullen! Wij dagen jou uit om dit op een originele en inspirerende manier in beeld te brengen.

De filmpjes zullen voor de zomervakantie (half juli) gepresenteerd worden tijdens een event. Lijkt het je cool om dit event te organiseren, check die challenge dan hier. Wil jij het liever vormgeven en promoten, check die challenge dan hier.

Kan jij goed overweg met een filmcamera en/of zijn jouw editing skills on point? Meld je dan aan voor deze challenge! Tijdens dit project word je gekoppeld aan een filmmaker, die jou voorziet van tips en tricks.

Wil jij wel aan de filmpjes bijdragen, maar niet achter de camera? Kom dan met jouw interview of presenteer skills naar ons toe!

Voor of achter de camera toch niet helemaal jouw ding? Werk dan mee aan de vormgeving en promotie rond het event! Dat óók niet jouw ding, organiseer dan gewoon het hele event

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  tot half juli
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 20 (ter waarde van max. €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je ontwikkelt jouw film/editing/presenteer skills

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops