Jongeren portretten: Organiseer het!

Challenge

De gemeente en LelystadDoet wil 5 jongeren in beeld brengen, waarbij de jongeren zelf vertellen over het vrijwilligerswerk wat ze doen. Dit wordt uiteindelijk vertoont op een event. Kan jij van dit event iets tofs maken, meld je dan aan voor deze challenge!

Waar gaan die filmpjes dan over? Een ander helpen is namelijk ontzettend leuk en dankbaar. Iedereen die ‘iets’ voor een ander doet heeft een eigen verhaal. Juist dit unieke verhaal willen wij graag laten zien in de filmpjes. Hoe komt zo’n filmpje er precies uit te zien? Dat is een andere challenge! Vind je dat cool? Dan dagen wij jou uit om dit op een originele en inspirerende manier in beeld te brengen.

De filmpjes zullen voor de zomervakantie (half juli) gepresenteerd worden tijdens het door jou te organiseren event. Je gaat samen met andere jongeren nadenken hoe dit tot iets tofs gemaakt kan worden én jullie gaan het zelf opzetten en uitvoeren. Wil jij je specifiek richten op de promotie, check die challenge dan hier.

Organiseren van een event niet helemaal jouw ding? Promoten van een event wél, helpt daar dan aan mee. Is dat toch ook niets voor jou maar heb je wel die camera skills, breng dan de verhalen in beeld!

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  tot half juli
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 20 (ter waarde van max. €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Ontwikkel je organisatie skills!

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops