Dé toffe jongerenplek van Lelystad vormgeven

Challenge

“In Lelystad is niets te doen voor jongeren!”

Tenminste… dat is iets wat we heel vaak horen. Daar moet natuurlijk verandering in komen!

Aan jou de taak om mee te denken over een plek waar ruimte is voor (indoor-)sport, creativiteit, muziek en film. Natuurlijk moet er ook plek zijn om te chillen èn om lekker te eten of drinken. Hoe moet die plek eruit komen te zien? Waar moet die toffe plek komen? Wat kun je daar nog meer doen? Kom maar op met je ideeën!

Binnen deze challenge ga je, samen met een projectteam van professionals en jongeren, de komende periode aan de slag om die hele vette plek vorm te geven.

Tot snel!

  • Start: vanaf september 2018
  • Duur challenge: zelf in te vullen (je kunt zo betrokken zijn als je wilt!)
  • Max aantal deelnemers: 25
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je kan jouw eigen ideeën uit gaan voeren
  • Je gaat met anderen jongeren samen aan een project werken

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge