Lelydag Challenge

Challenge

Lelydag 2019

Wil jij ook jouw cultuur laten zien aan de stad?

Alle Lelystedelingen en nieuwe Lelystedelingen kennis laten maken met het lekkere eten uit Suriname, Marokko, Griekenland, Zuid-Afrika, Nigeria, China, Japan of bijvoorbeeld Finland? Zo kunnen we nog wel even doorgaan met de lijst. In Lelystad zijn meer dan 100 culturen! Wist je dat al?

Kom jij op 12 oktober tijdens Lelydag hapjes bereiden en uitdelen?

Lelydag is de dag dat de gemeente Lelystad alle nieuwe inwoners uit de stad uitnodigt om kennis te maken met de stad. Doordat er zoveel culturen in Lelystad zijn vinden wij dat dat niet beter kan dan door nieuwe inwoners van de stad en andere inwoners hier kennis mee te laten maken.

Wil jij ook dat iedereen kennis kan maken met alle mooie culturen in de stad?

Meld je dan aan!

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  tot aan 12 oktober
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: 20 coins (ter waarde van maximaal €100,-)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je verwelkomt nieuwe Lelystedelingen

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge