Media Crew

Challenge

Vind jij het leuk om te fotograferen, filmen, interviewen, social media, vormgeven, schrijven of om op Lelystadse activiteiten backstage te zijn? Doe wat jij tof vindt en ga met andere jongeren aan de slag om te laten zien wat Lelystad allemaal wél heeft! Zo maken we filmpjes voor Challenge Up, maar vormen we ook de redactie van het platform Jongin Lelystad. Zo kun je zelf checken wat jij leuk om te doen vindt.

Lijkt jou het leuk om een van deze dingen te gaan leren, ook dan ben je zeker welkom! We verzorgen onder andere workshops die je verder helpen.

Schrijf je snel in!

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  Zelf in te vullen
  • Max aantal deelnemers: 15

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je ontwikkelt jouw media skills

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge