Money Talks

Challenge

Wil jij jouw administratieve skills inzetten om andere te helpen? Kom dan helpen tijdens het financieel spreekuur voor en door jongeren in de bibliotheek, elke donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Tijdens dit spreekuur komen jongeren met verschillende vragen rondom geld en administratie. Denk bijvoorbeeld aan je studenten-ov aanvragen of je DigiD gebruiken. Niet voor iedereen even makkelijk. Samen gaan jullie op zoek naar de juiste manier of oplossing. Natuurlijk krijg je daar begeleiding in en volg je een toffe training.

 

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  zelf in te vullen
  • Max aantal deelnemers: 5

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je zet jouw skills in

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge