Mudrun Challenge

Challenge

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vindt de 6e editie van de KinderMudRun plaats in het Belevenissenbos. Tijdens de KinderMudRun mogen kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud de uitdaging uitgaan op de mudrunbaan. Ben jij benieuwd hoe het achter de schermen gaat bij een sportevenement en ben je niet bang om vies te worden? Doen dan mee aan de MudRun challenge!

Tijdens deze challenge kun je een aantal dagen meehelpen met dit toffe event: helpen met opbouwen van alle activiteiten op woensdag 28, donderdag 29 en/of vrijdag 30 augustus, helpen tijdens de KinderMudRun op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.

Ben jij sportief en vind je het leuk om kinderen een leuke tijd te bezorgen? Meld je dan aan voor deze challenge!

  • Start: 30 augustus & 1 september
  • Duur challenge:  1 of 2 dagen
  • Max aantal deelnemers: 10
  • Max aantal Coins: maximaal ter waarde van €20,- per dag

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je laat kinderen een leuke dag beleven

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops