Social Media Challenge

Challenge

Een tof project verzinnen is het begin, maar vervolgens moet de boodschap natuurlijk ook bij mensen terecht komen!

Aan jou de uitdaging om mee te denken over hoe, wat, waar en wie?! Vind je het leuk om bezig te zijn met PR, communicatie en Social Media? Durf jij een beetje out-of-the-box te denken? Heb jij te gekke ideeën? Weet jij half Lelystad te bereiken? Kom maar op met jouw kennis en talent! Binnen deze challenge ga jij, samen met het projectteam van professionals en jongeren, aan de slag met de manier waarop Challenge Up! zich gaat laten zien.

Schrijf je snel in, dan kunnen we beginnen.

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  zelf in te vullen
  • Max aantal deelnemers: 4
  • Max aantal Coins: 20 (maximaal €100)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert hoe social ingezet wordt bij een groot project

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge