Sam Voert Campagne

Challenge

Deze challenge is bedacht door Sam, 18 jaar. Zij laat graag weten waarom zij zich inzet voor de belangen van jongeren met een beperking:

Voor mijn opleiding ging ik op zoek naar een stageplaats. Ik ben gehandicapt. En daar had je direct het probleem. Veel bedrijven nodigden mij bij voorbaat al niet uit omdat ze dachten dat het toch niets zou worden. Ze hadden mij dan nog niet eens ontmoet! Ik vind dat erg. Bij Welzijn Lelystad gaven ze me wel de kans en was er direct een klik. Ze zagen mij om wie ik ben en wat ik kan, en niet alleen de beperking,
die ik wel degelijk heb en waar ook aanpassingen voor nodig zijn. Ik werk nu 2 dagen in de week als stagiaire mee bij Welzijn Lelystad en vanuit daar kijken we verder naar mogelijkheden.

Ik wil graag campagne voeren voor meer acceptatie in de maatschappij voor gehandicapte jongeren. Ik merk dat er teveel onbegrip heerst als mensen het woord handicap horen en ik zou het fijn vinden als daar eens verandering in komt. Want mensen met een handicap kunnen meer dan je denkt. Ze zijn heel gemotiveerd en hebben ook vaardigheden en talenten.

Vind jij het leuk om Sam, en alle Lelystadse jongeren met een beperking, te helpen? Geef je dan op voor deze challenge! Heb jij zelf een beperking en weet jij precies hoe Sam zich voelt, dat helpt natuurlijk enorm. Heb jij geen beperking maar vind je het wél heel cool en belangrijk om je hier voor in te zetten, dat kan ook!

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  Langlopend project, zelf in te vullen
  • Max aantal deelnemers: 10

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert je in te zetten voor de belangen van anderen

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge