The Stylez: Hip-Hop Challenge

Challenge

Het organiseren van masterclasses en een vette show voor rap en dans talent in Lelystad! Daarvoor zoeken we jongeren die het leuk vinden te helpen, en terwijl je helpt pik je stiekem alle lessen mee over ‘professioneel artiest zijn’ en alles wat daarbij voor en achter de schermen gebeurt.

We zoeken hulp voor meerdere momenten, waarbij je kan helpen met:
– Backstage / artiestenbegeleiding
– Op- en afbouw
– Catering
– Productieleider
– Reporter

5 november is de kickoff en op 6 december zal de finale show zijn!

  • Start: 5 november
  • Duur challenge: Zelf te bepalen
  • Max aantal deelnemers: 10

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Organisatie- en eventskills

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge