Tienervader Challenge

Challenge

Tienervader project is een nieuwe challenge in Challenge Up! Er is weinig voor tienervaders die zitten met vragen en er zijn geen plekken waar ze terecht kunnen. Het imago van jonge vaders is vaak slecht en wij willen daar wat aan doen. Er wordt gezegd dat de vader een egoïstische jongen is die puur zijn lusten heeft gevolgd terwijl er vaak veel meer achter zit.

Door dit is er veel negativiteit / taboe richting de tienervaders. En daarom willen wij actie!! Zou jij ook mee willen doen, schrijf je dan in!

  • Start: per direct
  • Duur challenge:  20 weken
  • Max aantal deelnemers: 5
  • Max aantal Coins: 20 (ter waarde van maximaal €100,-)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je deelt je ervaring

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge