Turnwedstrijd Challenge

Challenge

Vind jij het leuk om bezig te zijn met een sport evenement? De deelname aan KNGU turnwedstrijden door leden van de Gymnastiekvereniging Lelystad is alleen mogelijk doordat er verenigingen zijn die deze wedstrijden organiseren. Gymnastiekvereniging Lelystad organiseert daarom op zaterdag 18 mei de districtsfinale voor de dames van de 6e divisie organiseren. Wil jij daarbij helpen?

Het opbouwen van de turnzaal wordt op vrijdag avond 17 mei gedaan. Alle overige werkzaamheden / activiteiten worden uitgevoerd op zaterdag 18 mei. Alle werkzaamheden vinden plaats in de faciliteiten van de Rietlanden. Sommige taken kunnen gecombineerd worden.

Er zijn mensen nodig voor:

Opbouwen op vrijdagavond 17 mei

Op vrijdagavond gaan we de turntoestellen alvast klaarzetten in de grote zaal van de Rietlanden. Wij zoeken hiervoor vooral mensen die de spullen vanuit onze turnhal naar de zaal kunnen brengen.

Om de tumblingbaan uit de gymzaal in het Karveel op te halen, zoeken we iemand met een aanhanger en een aantal mensen die hierbij helpen.

Toestelcommissie

Mensen die tijdens de wedstrijddag zorgen dat toestellen worden geplaatst en waar nodig aangepast worden aan de eisen van het niveau wat aan de beurt is.

Afbouwen op zaterdagavond

Na de wedstrijd aan het eind van de middag of begin van de avond brengen we alle spullen weer terug naar onze turnhal.

De tumblingbaan moet naar de Wold worden gebracht, waarvoor weer een paar mensen en iemand met een aanhanger nodig is.

Presenteren van de wedstrijd

Tijdens de wedstrijd is er een presentator nodig die bijvoorbeeld de turnsters op de vloer aankondigt en de uitslagen bij de prijsuitreiking omroept. Hij of zij houdt ook de inturntijd bij en zorgt ervoor dat er op tijd begonnen wordt met de wedstrijdronden.

Geluidsman/vrouw

Iemand die de het geluid bedient en ervoor zorgt dat de muziek voor de vloeroefening en bij de opmars en prijsuitreiking wordt afgespeeld.

Invoeren van de uitslagen

We zoeken 2 mensen die de uitslagen, die door de jury worden doorgegeven, invoeren in het telprogramma.

Uitgifte wedstrijdnummers

Er is iemand nodig die de muziek-CD’s in ontvangst neemt en de westrijdnummers uitgeeft.

Catering

Er is een aantal mensen nodig die willen zorgen voor de verzorging van alle vrijwilligers, waaronder de jury. Er moet brood en beleg worden gekocht en klaargezet en er moet gezorgd worden voor koffie, thee en tussendoortjes.

EHBO

Enkele mensen die in het bezit zijn van een EHBO diploma en die tijdens de dag klaar staan om te handelen wanneer er iets gebeurd. Er zijn materialen aanwezig.

Jurymeisjes/jongens en tijdwaarnemers

Wij zoeken meisjes of jongens die komen helpen bij de tijdwaarneming en die de jurybriefjes ophalen.

Financieel medewerker

Iemand die de declaraties van juryleden en medewerkers verwerkt en direct uitbetaalt.

Medailles uitreiken

Iemand die de medailles klaar legt en uitreikt aan de turnsters.

Wil jij een bijdrage leveren aan de taalontwikkeling van kinderen in Lelystad? Schrijf je dan snel in!

  • Start: 17 of 18 mei
  • Duur challenge:  1 dag
  • Max aantal deelnemers: 15
  • Max aantal Coins: 4 (ter waarde van maximaal €20,-)

Er zijn natuurlijk al een heleboel challenges beschikbaar, maar het kan zijn dat jij een heel ander idee hebt. Laat het ons hier weten en dan gaan we samen kijken hoe we jouw challenge kunnen vormgeven.

What’s in it for you?

Met deze challenge lever je een échte bijdrage aan een ander en aan Lelystad, hoe groot of klein ook. Maar je heb er zelf ook veel aan. Dit krijg je er voor terug:

Beloning
Voor deelname aan een challenge ontvang je een beloning in de vorm van coins die alleen uit te geven zijn in onze webshop. Een korte challenge duurt een halve tot hele dag waar je maximaal 4 coins mee kan verdienen (totaal ter waarde van €20). Aan een lange challenge werk je meerdere maanden een aantal uur per week. Hier kan je maximaal 20 coins mee verdienen (totaal ter waarde van €100).

Ervaring
Met een challenge doe je echte ervaring op en kan je iets betekenen voor een ander. Binnen deze challenge is dat:

  • Je leert over het organiseren van een sportevent

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de ervaring die je opdoet, helpen wij jou op weg met een stukje persoonlijke ontwikkeling als je dat leuk vindt. Door middel van:

  • Het opbouwen van jouw cv en Linkedin Pagina
  • Ons aanbod van workshops

Geef je op voor deze challenge